Πως λειτουργεί

Δίνουμε στο delivery μια άλλη διάσταση

Ερωτήσεις - Απαντήσεις για τους χρήστες

Το fagadiko.gr είναι μια online πλατφόρμα που αντικείμενο της είναι το online delivery για φαγητά και καφέδες.
Πληκτρολογείς της περιοχή σου στην φόρμα αναζήτησης, επιλέγεις ένα εστιατόριο ή καφε της επιλογής σου. Διαλέγεις την παραγγελία σου και έφτασε!
Για να παραγγείλετε από το fagadiko αρκεί να έχετε ένα λογαριασμο με το username σας και το password για να έχετε πλήρη έλεγχο της παραγγελίας σας.
Την παραγγελία την πληρώνεται όταν την παραλάβετε στο χώρο σας.
Το fagadiko σας παρέχει μια πλατφόρμα με την οποία μπορείτε να βρείτε τα εστιατόρια ή τα καφέ της επολογής σας με βάση τη περιοχή σας. Έχετε τη δυνατότητα προβολή του ιστορικού παραγγελίας, παρακολούθηση της παραγγελίας σας και μια λίστα με τα αγαπημένα σας εστιατόρια ή καφέ και επεξεργασία των στοιχείων του λογιαριασμού σας.
Αυτό μπορεί να γίνει σε συννενόηση με το κατάστημα που έχετε παραγγείλει.

Ερωτήσεις - Απαντήσεις για τους επαγγελματίες

Το fagadiko.gr είναι μια online πλατφόρμα που αντικείμενο της είναι το online delivery για φαγητά και καφέδες.
Το κατάστημάς σας μπορείτε να το προσθέσετε στην πλατφόρμα μας επιλέγοντας στο μενού επάνω δεξιά το κουμπί "ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ". Στη συνέχεια θα βάλετε τα στοιχεία σας στη φόρμα πληροφοριών όπως σας καθοδηγεί το σύστημα.
Πληκτρολογώντας το Όνομα χρήστη (username ή email) και τον κωδικό σας (password) στα αντιστοιχα πεδία και πατάτε σύνδεση.
Όταν κάνεται σύνδεση επιλέγοντας στο αριστερό μενού "ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ" μπορείτε να ανεβάσετε το λογότυπο σας, μια φωτογραφία του καταστήματό σας και να συμπληρώσετε διάφορα πεδία για τη σωστή λειτουργία του καταστήματός σας.
Βεβαίως και μπορούν να το διαχειρίζονται περισσότεροι λογαριασμοί. Αρκεί να γνωρίζεται το email του διαχειριστή που επιθυμείτε να προσθέσετε.