Γλώσσα

Πώς ξεκινάω την παραγγελία μου;

Εισάγετε τη διεύθυνση σας για να δείτε ποια εστιατόρια διανέμουν φαγητό στην περιοχή σας. Εάν μπαίνετε πρώτη φορά στο fagadiko για να παραγγείλετε θα σας ζητηθεί από τον browser σας ο ιστότοπος να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία σας. Εκεί εαν πατήσετε "επιτρέπεται" θα τραβήξει αυτόματα τη διεύθυνσή σας. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στην αρχική σελίδα με βάση τα παρακατω:

  • 1) Βρείτε καταστήματα κοντά σας
  • 2) Βρείτε το κατάστημα με βάση το όνομα
  • 3) Βρείτε το κατάστημα με βάση την διεύθυνση του
  • 4) Βρείτε το κατάστημα με βάση την κουζίνα
  • 5) Βρείτε το κατάστημα με βάση το φαγητό.

Πώς παραγγέλνω το φαγητό μου online;

Επιλέξτε ένα από τα εστιατόρια που διανέμουν στην περιοχή όπου βρίσκεστε και προσθέστε από το μενού τα πιάτα που θέλετε στο καλάθι σας.

Σε περίπτωση που πρέπει να προσθέσετε υλικά, όπως για παράδειγμα σε μια pizza, ή σε μια κρέπα ή και στον καφέ σας, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τα υλικά της αρεσκίας σας. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας απλά επιλέξτε ολοκλήρωση παραγγελίας και αυτόματα θα αποσταλεί στο εστιατόριο.

Σε πόση ώρα θα φτάσει το φαγητό μου;

Το εστιατόριο θα επιβεβαιώσει το χρόνο παράδοσης ο οποίος θα εμφανιστεί στην κατάσταση της παραγγελίας σας στο προφίλ σας.

Τι γίνεται αν θέλω να κάνω κάποια αλλαγή ή να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Θα πρέπει να καλέσετε απευθείας το εστιατόριο. Ὀσο πιο γρήγορα καλέσετε, τόσο πιο πιθανό είναι να προλάβετε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε.

Πώς ξέρω αν η παραγγελία μου έχει πραγματοποιηθεί;

Με το που λάβετε την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, το εστιατόριο έχει παραλάβει την παραγγελία σας. Θα λάβετε και ένα email που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο το εστιατόριο δεν μπορεί να δεχτεί την παραγγελία σας, θα ειδοποιηθείτε για να σας δοθούν οδηγίες.

Όταν περιμένετε email από εμάς, βεβαιωθείτε ότι κοιτάξατε και στον φάκελο ανεπιθύμητη αλληλογραφία σε περίπτωση που κατέληξε εκεί.

Πληρώνω περισσότερο όταν παραγγέλνω από το fagadiko;

Όχι, πληρώνετε ακριβώς ότι θα πληρώνατε παραγγέλλοντας από το τηλέφωνο.

Εγγραφείτε στο newsletter μας